Preaload Image

Preguntas Frecuentes

Respondemos todas tus preguntas

Cursos Inglés Cambridge A2/B1/B2/C1

Tenemos cursos adaptados a todos los horarios: mañanas, tardes o sábados mañana. ​Días de los Cursos: Tenemos días seguidos y alternos, presenciales u on-line con amplia variedad de grupos para tengas muchas opciones
NO pagas matrícula. TODO el material está incluido. Las clases son a 7 eur/hora. SIN permanencia. Cursos PRESENCIALES u ON-LINE en todos los niveles. Tramitación GRATUITA de los exámenes de Cambridge. 10% DESCUENTO en tasas exámenes Cambridge. 2X1 EL PRIMER MES: Si os matriculáis dos personas, cada una tendréis un 50% de descuento el primer mes.
Cambridge oferta exámenes cada dos meses aproximadamente. Los puedes realizar cuando te veas preparado/a y nuestros profesores te aconsejen.
Sí, empezamos a principio de septiembre.
Tenemos de las dos modalidades, on-line o presencial.
Sí, sin problema, pero la edad mínima es de 16 años.
No, nosotros no examinamos, somos preparadores. Eso sí, te tramitamos las matrículas de Cambridge con un 10% de descuento sobre el precio de ir por libre.
Se da el temario que según requisitos de la EOI y Cambridge desean, metodología interactiva ¡y muy práctica!.
Si quieres hacerlo en este enlace no hay problema, sino te apuntas donde quieras prepararte
Usamos herramientas online, casi todo en vivo mediante videoconferencia. Utilizamos Zoom y Google classroom.
No, el precio es de 7 eur/hora. Conforme a las clases que hayas asistido al final de mes te pasaremos un recibo.
No, solo incluye las clases. La tramitación sí que la hacemos nosotros (recuerda que tienes también un 10% en la matrícula de Cambridge).
En grupos reducidos de máximo 10-12 personas.
Por el tema COVID hemos decidido centrarnos en este modelo, esperamos poder desarrollar las clases presenciales en septiembre, sin dejar la modalidad online. Además, puedes realizar el curso desde donde quieras!.
No, todos los cursos cubren todas las áreas del examen.
Tienes grupos de 2,3 y 4 horas de clase semanales pero también tienes que trabajar por tu parte. Puedes dedicar poco o mucho a parte de las clases y recuerda que el material está todo incluido.
Por supuesto! Machacamos el listening y speaking.
Están hechos para eso y generalmente sí, tenemos una tasa de aprobados de 92%, pero depende del nivel y la dedicación de cada persona.
Sí, este es el motivo por el que muchos alumnos y alumnas los cursan.

Cursos de Valencià B2/C1/C2

Tenim tres tipus de nivells: B2 per a principiants, C1 per al Grau Mitjà, C2 per al Grau Superior. Dies dels cursos: Tenim una àmplia varietat d'horaris tant presencials com en línia, amb horaris de matí o de vesprada, i de dilluns a dissabte.
NO pagues matrícula. TOT el material està inclòs i està preparat pels nostres professors. Las classes són a 7 eur/hora. SENSE permanència. Cursos PRESENCIALS o EN LÍNIA a tots els nivells. T´assessorem de les dates d´exàmens i de les inscripcions​. 2X1 EL PRIMER MES: Si us matriculeu dues persones, cada una tindreu un 50% de descompte el primer mes.
En primer lloc, està la convocatòria ordinària del B2 i C2 de la JQCV a l´octubre / novembre. Després, ja tenim els exàmens de la CIEACOVA que es fan al gener, tant de C1 com de C2. I per últim ja estan els exàmens tant de l´EOI C1 i C2 i JQCV C1 al maig/juny.
Comencem al setembre i s´acaben a les dates d´examen. Recorda que no hi ha permanència.
Tenim dels dos tipus; presencials a Alzira o Gandia i en línia per a realitzar-los des d´on vullgues
Sí, sense problema, però han de tindre almenys 16 anys.
Clar!, i seria un molt bon regal.
No, nosaltres només els preparem. Els encarregats de convocar-los i realitzar-los són els diferents organismes públics acreditadors.
S'imparteix tot el temari preparat pels nostres professors i enfocat als diferents tipus d'exàmens. Es dona tota la gramàtica, l´expressió escrita, l'oral i molts simulacres d´exàmens reals.
Si vols fer-lo no hi ha problema, tenim un test en línia ací.
Utilitzem ferramentes en línea: Zoom per als cursos en directe i el Google classroom per a pujar els apunts i redaccions.
Les classes són a 7 eur/hora. Al final de cada mes et passem un rebut conforme les classes que hages assistit. Recorda que tot el material està inclós i no hi ha matrícula.
Sí, no volem que perdes l'oportunitat de formar-te, ens ajustarem a les teues noves necessitats i horaris.
El preu de les classes de formació i els materials i correccions són a 7e/hora, però la matrícula a la convocatòria oficial d'exàmen les ha d'abonar l'alumnat a banda.
En grups reduïts de màxim 10-12 persones.
No, tots els cursos donen totes les competències dels exàmens, però es dona prioritat a la part oral.
Sí, a Alzira i a Gandia hi ha classes presencials.
Hi ha grups de 2 o 4 hores setmanals. A banda, s'ha de dedicar un temps a casa preparant les redaccions i exercicis.
En totes les classes s'intentarà treballar totes les parts de les quals consta l'exàmen.
Estos cursos estan dissenyats per ajudar al nostre alumnat a superar els exàmens oficials. A l'última convocatòria extraordinària de la Junta 72 dels 75 alumnes aprovaren.
A l'acadèmia Atenea preparem per a tots els exàmens oficials reconeguts per Conselleria d'Educació: EOI, Junta Qualificadora i CIEACOVA.
Sí, a l'acadèmia preparem per als exàmens oficials i aquests són els que es demanen a les convocatòries de diverses oposicions.